Dr Bassleer Biofish Food Forte M

brightness_12 stk. på nettlager
Kun %1 igjen!
NY
Dr Bassleer Biofish Food Forte M Dr Bassleer Biofish Food Forte M
Dr Bassleer Biofish Food Forte M

Dr Bassleer Biofish Food Forte M

Dr Bassleer Biofish Food Forte M er anbefalt for en periodisk fôring for langvarig sunnhet hos fisken. 

I tillegg til høykvalitetsingrediensene inneholder Dr. Bassleer Biofish Food forte immunstimulatorer som sitrusfrukt, høykvalitets glukaner, gjær- og algeekstrakter. En 10-dagers "kondisjonskur" med Dr. Bassleer Biofish Food forte brukes spesielt i stressende situasjoner som sykdommer, ny strømpe eller transport.

For ferskvann og sjøvann.

Korn M:
0,5 - 0,8 mm, for fisk opptil 1cm

Dr. Bassleer Biofish Food, med et næringsinnhold på 20 500 kJ per 100 g, er langt rikere på næringsstoffer og mer økonomisk i bruk enn mange vanlige akvariefiskefôr. Gi fisken din ikke mer enn det de kan spise i løpet av få minutter.

Dr. Bassleer Biofish Food består hovedsakelig av skandinavisk villfisk. Det inneholder en høy prosentandel proteiner (52 %) og alle vitaminene, sporstoffene og mineralene fisk trenger.

Akvariefisk som får Dr. Bassleer Biofish Food viser utmerket kondisjon og utvikler vakre, sunne naturlige farger. De vokser også raskere, og fruktbarheten deres er høyere.

Anbefalt fôring for Dr. Bassleer Biofish Food forte M:
Gi fisken flere ganger om dagen med kun så mye mat som de kan konsumere innen få minutter.

Sammensetning: Fisk og fiskebiprodukter, Korn, Oljer og fett, Krepsdyrspflanzliche, Nebenerzeugnisse, Gjær 5 %, Alger (chlorella)0,1 %, Gjærekstrakt 0,1 %, Sitrusbioflavonoider

Analytiske bestanddeler: Råprotein: 56 %, Råfett: 15 %, Råfiber: 4 %, Råaske: 10 %, 

Tilsetningsstoffer: Vitamin A 7.500 UI, Vitamin C 1.400 mg, Vitamin D3 800 UI, Vitamin E 400 mg, Astaxanthin 5 mg, Sink som sinksulfat, monohydrat 110 mg, Mangan som mangan(II)sulfat, monohydrat 17 mg, Kobbersulfatpentahydrat 2 mg, Kalsiumjodat 2 mg, Antioksidanter

Mer informasjon
Abonnement Nei
Omtaler
Copyright © 2020 Petworld Oslo AS